Hızlı ve Dayanıklı Taşınabilir SSD – Samsung T7 Shield

Samsung Electronics, yeni harici depolama çözümü olan T7 Shield Taşınabilir SSD sürücüyü duyurdu. Yeni sürücü, kredi kartı kadar boyutu ile kolay taşınabilirliğin yanı sıra yüksek performans, güvenilirlik ve  dayanım sunuyor. T7 Shield, Samsung’un T7 Taşınabilir SSD serisinin en yeni üyesi, serinin diğer üyeleri, yüksek hızlı ve küçük boyutlu T7 ve gelişmiş güvenlik için dahili parmak izi okuyucusuna sahip olan T7 Touch taşınabilir SSD sürücüler.

IP65- Dayanım Seviyesi

Samsung’un kullanıcılara sunduğu en dayanıklı taşınabilir SSD sürücü olan T7 Shield, çeşitli aksilikler ya da etkiler nedeni ile veri kaybından endişe duymak istemeyen dış mekan içerik üreticileri ve zengin içerik deneyimi isteyen gezginler için ideal depolama çözümü. Her yönü ile Samsung tarafından tasarlanıp geliştirilen T7 Shield, 3 metreye kadar düşmeye karşı darbe dayanımı, IP-65 seviyesinde su ve toza karşı koruma sunuyor. Yüksek dayanım sunan tasarımına rağmen T7 Shield, son derece küçük boyutlu ve 98 gram ağırlığı ile oldukça hafif.

Olağanüstü Performans

T7 Shield, 1.050 MB/s okuma ve 1.000 MB/s yazma hızlarına sahip. Bu değerler USB 3.2 Gen2 standardına sahip bir depolama ürünü tarafından sunulan en yüksek aktarım hızları. Taşınabilir harici disk sürücülerden-HDD 9,5 kat, bir önceki Samsung taşınabilir SSD serisi olan T5 sürücülerden 2 kat daha fazla hız sunarak tüketiciler, dijital içerik üreticileri ve uzman kullanıcıların zamandan tasarruf yapmasını sağlamakta.

Samsung, T7 Shield sürücüde dış yüzey malzemesini değiştirerek ve sürücü yazılımını (firmware) geliştirerek sürücünün içinde ve dışında çeşitli iyileştirmeler yapmış durumda. Büyük boyutlu dosyaların aktarımı sırasında ortaya çıkan performans düşmesi ve aşırı ısınma sorunları da giderilmiş. Bu sayede 2TB boyutundaki bir verinin aktarımı sırasında bile performansı kaybı yaşanmamakta ve ısı oluşumu en düşük seviyede gerçekleşmekte. Böylece kullanıcıların yaşadığı kararsızlık sorunları da ortadan kalkmış durumdadır. Yeni geliştirmeler sayesinde; yüksek çözünürlüklü video kaydetme, düzenleme, modelleme gibi yoğun veri yüklerinin olduğu görevlerde veriler sorunsuzca aktarılabilmektedir. Sürücüde karşılaşılabilecek tutarsızlık sorunları ortadan kaldırılmıştır.

Geniş Uyumluluk ve Güçlü Güvenlik

Farklı cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde çalışmak üzere tasarlanan Samsung T7 Shield; PC, Mac bilgisayar, Android akıllı telefon ya da oyun konsolları ile kullanıldığında çok sayıda görsel, oyun ve 4K ve 8K video dosyasını depolayabilir. Ayrıca T7 Shield güçlendirilmiş donanımsal güvenlik işlevi (256-bit AES) ile sürücü kaybolsa dahi kullanıcı verilerini güvende tutmaya devam eder. Ayrıca Samsung Magician Yazılımı ile kullanıcıların sürücüyü rahatça yönetebilmeleri sağlanmış.

Bej, siyah ve mavi renk seçenekleri ile kullanıma sunulan T7 Shield, 1TB ve 2TB kapasiteler ile farklı kullanım senaryoları için uygun çözümler sunuyor. Farklı cihazlar ile uyumluluk için USB Type-C-to-C ve USB Type-C-to-A kablolar ile kullanıma sunulan sürücü 3 yıl garanti süresine sahip. T7 Shield Taşınabilir SSD sürücüyü web sitemizden satın almak için tıklayınız.

Kaynak : Samsung

Bir yorum ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.