Kingston’dan Yüksek Performanslı PCIe NVMe SSD: A2000

Olağanüstü yüksek performansı ve TCG Opal 2.0 Tam Güvenlik Paketi destekli Gen 3.0 x 4 özellikleriyle dikkat çeken SSD; ultrabooklar ve dizüstü bilgisayarlar için ideal kullanım sunuyor.

Kingston Technology Company Inc’in flash bellek iştiraki, bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Digital, Inc., A2000 NVMe™ PCIe SSD modelini duyurdu. Tek taraflı M.2 sürücü, Kingston’ın yeni nesil ilk giriş seviyesi tüketici sınıfı PCIe NVMe SSD modeli olma özelliği taşıyor. Verimli performansı, düşük güç tüketimi ve ısınma özellikleriyle A2000, Ultrabook™ ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları için mükemmel bir yenileme çözümü sunuyor.

A2000, sırasıyla 2200 ve 2000 MB/sn okuma ve yazma hızlarına ulaşarak SATA SSD’lerden 3 kat daha fazla performans gösteren bir depolama çözümü sunuyor. Giriş seviyesi kullanıcılar ve kendi sistemlerini kuranlar için ideal olan bu ürün son derece hızlı yükleme süreleriyle dikkat çekiyor. Kendisini şifreleyebilme özelliğine sahip olan A2000, 256-bit AES donanım tabanlı şifreleme ile uçtan uca veri koruması sağlıyor. TCG Opal 2.0 güvenlik yönetimi sayesinde Symantec™, McAfee™ ve WinMagic® gibi bağımsız yazılım markalarının çözümlerinin kullanılmasına da imkan veren sürücüde ayrıca, BitLocker ile kullanılan eDrive güvenli depolama özellikleri desteği bulunuyor.

A2000 SSD; 250GB, 500GB ve 1TB kapasite seçeneklerine sahip. Ürün efsanevi Kingston güvenilirliği ve 5 yıl garanti ile kullanıcılara sunuluyor. Daha fazla bilgi ve satın almak için ürün sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.